Skip to main content

Animatiebrouwerij

Uw one-stop shop voor betaalbare animatie video’s!

Bent u op zoek naar een animatie bedrijf, maar schrikt u van duizelingwekkende offertes? Geen nood! Animatiebrouwerij maakt hoge kwaliteit animatie toegankelijk voor een zo laag mogelijk tarief. Hoe groots u wilt uitpakken, bepaalt u zelf. Zo kunnen wij een logo animatie voor u maken of een compleet animatiefilm pakket verzorgen met een doordacht concept, script en storyboard, ondertiteling en exports in verschillende social media formaten.

Daarnaast maken wij animaties voor elke doelstelling. Wilt u bijvoorbeeld een animatie maker inhuren om de promotie van uw product? Kies dan een product animatie. Wilt u een complexe boodschap op een leuke, duidelijke en unieke manier overbrengen? Kies dan voor een animatiefilm, uitleg animatie, explanimation, explainer video, case video of animatie bedrijfsfilm

Op basis van uw wensen en budget bieden wij vijf animatie stijlen: 2D animatie, 3D animatie, isometrische animatie, motion graphic of whiteboard animatie stijl. Ook kunnen wij gefilmde video’s ondersteunen en verfraaien met een logo animatietekst animaties of een complete videohuisstijl. Kortom, de mogelijkheden zijn legio en uw wensen en behoeften zijn leidend. Onze prijzen zijn prijs-vechtend laag en voor herhaling vatbaar.

Animatiebrouwerij diensten

Klik op één van onze diensten om uw ideale pakket samen te stellen.

2D ANIMATIE VIDEO

PRODUCT ANIMATIE

ISOMETRISCHE ANIMATIE

WHITEBOARD ANIMATIE

3D ANIMATIE VIDEO

MOTION GRAPHICS

CASE VIDEO

UITLEG ANIMATIE

ANIMATIE BEDRIJFSFILM

LOGO ANIMATIE

TEKST ANIMATIE

GIF ANIMATIE

ANIMATIE MAKER

ANIMATIE STUDIO

ANIMATIE BEDRIJF

INFOGRAPHIC DESIGN

ANIMATED VIDEO

EXPLANIMATION

EXPLAINER VIDEO

VIRTUAL STUDIO

Animatiebrouwerij werkwijze

Een succesvolle animatie in vier stappen!