Skip to main content

Explanimation laten maken

Hoge kwaliteit explanimation video’s voor een betaalbare prijs!

Explanimation maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te communiceren. Een explanimation laten maken kan de oplossing bieden. Explanimation video’s kunnen uw boodschap op een leuke, duidelijke en krachtige manier over brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan een geanimeerde bedrijfsfilm, promotiefilm, product video, commercial, instructiefilm of case video.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een gefilmde videoproductie met echte beelden verfraaien. Denk daarbij aan een logo animatie, titelbalkje bij de spreker die in beeld komt, titelscherm animaties, overgang effecten, ondertiteling en eindscherm animaties met daarop een call-to-action.

Explanimation laten maken

Wilt u ook een explanimation laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze animatiepakketten variëren van een basis 2D explainer tot een fotorealistische 3D animatie met alles erop en eraan. Zo kunnen wij u helpen met een script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, ondertiteling, social media exports in verschillende formaten en nog veel meer.

Onze explainer video animators denken van concept t/m publicatie met u mee. Wat uw wens of doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende explanimation voor ontwikkelen. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, animators, video editors, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatie video afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Explanimation kosten en mogelijkheden

Wilt u een explanimation laten maken door Animatiebrouwerij? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer animatie video’s.

Explanimation portfolio

Nieuwsgierig naar zo’n explanimation animatie video? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Explanimation laten maken explanimation maken explanimation video explanimations 01

Specificaties

> Dienst: Explanimation laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound effects,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ animation video’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 1 december 2018 en voor het laatst bewerkt op 28 juni 2024.