Skip to main content

Infographic laten maken

Unieke infographic voor een betaalbare prijs!

Infographic maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een infographic laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. 

Niet alleen kan uw informatie op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan een infographic de informatie verfraaien. Dit kan doormiddel van uw huisstijl kleuren, lettertype, logo en andere herkenbare illustraties of visuals.

Infographic laten maken

Bij Animatiebrouwerij zien we een stijgende vraag naar infographics. Zo maakten we onlangs voor RDW een info graphic die mensen moet helpen bij het registeren van hun auto of motor tellerstanden. RDW had behoefte aan een digitale versie, maar u kunt infographics ook gemakkelijk uitprinten en verspreiden. Denk daarbij aan infographics voor uw offline marketing campagne of voor in de wachtruimte van uw praktijk, bedrijf of instelling. De creatieve en speelse manier van communiceren zorgt ervoor dat mensen het graag bekijken en lezen tijdens het wachten. 

Wilt u ook een infographic laten maken? Dan kunnen we verschillende kanten op. Op basis van een online, telefonische of persoonlijke meeting gaan wij opzoek naar de kern van uw boodschap, uw wensen en uw behoeften. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, animators en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst infographic of animatie video afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Infographic kosten en mogelijkheden

Wilt u een infographic laten maken door Animatiebrouwerij? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer infographics.

Infographic portfolio

Benieuwd hoe wij zo’n infographic maken? Hieronder staat ons meest recente infographic voorbeeld. Dit was een info graphic die wij gemaakt hebben voor de RDW.

Infographic laten maken infographic maken infographic designer

Specificaties

> Dienst: Infographic laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: vertaling, social post design,
karakter design, uitleg animatie en meer!
> Afgeleverd: 10+ info graphics

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Infographic laten maken infographics info graphic RDW maken