Skip to main content

Gif animatie laten maken

Unieke GIFs voor een betaalbare prijs!

Gifje laten maken

Sinds een aantal jaar zijn GIF animaties razend populair. En daar spelen grote spelers zoals Instagram, Whatsapp en Snapchat dan ook graag op in. Toch zijn GIFjes niet nieuw, ze bestaan al jaren. De knulligheid van de animaties zorgt voor een grappig, luchtig en vintage effect waar je een website mee kunt versieren of een social media post kunt laten opvallen.

GIFjes zijn korte animaties van soms maar 3 frames (afbeeldingen) die oneindig achter elkaar worden afgespeeld. Hierdoor ontstaat een zeer kort filmpje dat zichzelf herhaald.

Gif animatie laten maken door Animatiebrouwerij

Er zijn verschillende manieren om GIFjes in te zetten. Net als op onze website kunt u uw website opvrolijken met GIF animaties. Het grote voordeel van deze GIFjes is dat ze automatisch af- en doorspelen en relatief klein zijn in bestandsgrootte. Zo zijn de meeste GIFjes niet groter dan 300 kb, dat gelijk staat aan een full screen .jpg afbeelding. Hierdoor zal uw website nauwelijks vertraging oplopen en zal er geen kwaliteitsverlies optreden na het uploaden van uw GIF animatie op social media.

Wilt u ook een unieke gif animatie laten maken? Dan kunnen wij deze op verschillende manieren produceren. We kunnen een GIFje maken op basis van een video bestand die u bij ons aanlevert, op basis van een video die wij in opdracht van u maken (bijvoorbeeld in onze foto studio te Haarlem), op basis van meerdere afbeeldingen of we kunnen het GIFje voor u illustreren, animeren en omzetten naar een GIFje.

Gif animatie kosten en mogelijkheden

Wilt u een GIF animatie video laten maken door Animatiebrouwerij? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer GIFjes.

Gif animatie portfolio

Nieuwsgierig naar onze GIFjes? Hieronder staan enkele voorbeelden.

gif laten maken gifje laten maken gif animatie giphy laten maken afb 2

Specificaties

> Dienst: Gifje laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties:Β voice over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 25+ GIF animaties

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 1 december 2018 en voor het laatst bewerkt op 28 juni 2024.