Skip to main content

TopParken is een toonaangevende naam in de Nederlandse recreatiebranche. Met meer dan 50 vakantieparken verspreid over Nederland biedt TopParken onvergetelijke vakantie ervaringen. De parken zijn strategisch gelegen in prachtige natuurlijke omgevingen, van de Veluwe tot aan de kust, waardoor gasten kunnen genieten van rust, ruimte en natuur. Accommodaties variëren van luxe villa’s tot comfortabele chalets, en gasten profiteren van moderne voorzieningen en uitstekende service. TopParken richt zich op duurzaamheid en respect voor de natuur, wat bijdraagt aan de charme van hun parken. Of het nu gaat om een ontspannen weekendje weg of een langere vakantie, TopParken biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke Nederlandse vakantie-ervaring.

Voor de modernisering en verfijning van hun merkbeeld kwam TopParken bij ons terecht voor de videoproductie van een nieuwe logo animatie. De nieuwe logo animatie moest meer in de buurt komen van hun kernwaarde, namelijk ‘het creëren van waardevolle herinneringen’. Ons animatie bedrijf heeft al ruim 50+ unieke logo animaties op haar naam staan, die nu nog dagelijks in videoproducties worden gebruikt. Daarom was dit een aanvraag waar wij graag mee wilde helpen.

We hebben eerst een meeting gehad om alle wensen, behoeften en ideeën op tafel te krijgen. Op basis daarvan hebben wij een interne meeting gehad met ons animatie team. Hieruit zijn drie verschillende animatie stijlen ontstaan die wij in de vorm van een stijlvoorstel aan de klant hebben gepitcht. Eén van de stijlen sprak bij hen direct aan en zorgde al gelijk voor enthousiasme en aanvullende ideeën. Op basis daarvan hebben we een eerste versie gemaakt, de muziek en sound design toegevoegd en de final versie opgeleverd.

De animatie, die 10 seconden duurt, begint met het vertrouwde TopParken-logo dat rustig verschijnt. Vervolgens komt het tot leven met subtiele bewegingen die de natuurlijke schoonheid van de parken weerspiegelen, zoals wuivende bomen en kabbelend water. De kleuren en typografie van het logo zijn verfijnd om een eigentijdse uitstraling te geven.

Hieronder het resultaat voor het logo als intro animatie en als outro animatie.