Skip to main content

Motion graphics laten maken

Unieke motion graphics video voor een betaalbare prijs!

Motion graphic

Motion graphics zijn teksten, illustraties of afbeeldingen die door een designer of fotograaf worden gemaakt en vervolgens door een video editor of animatie maker in beweging worden gebracht. Wie wel eens tv kijkt heeft het vaak voorbij zien komen. Denk aan een logo animatie, naambalkje van een presentator, een videoclip van een pop- of rock band of een commercial van Lassie rijst. Het tv journaal zit er bijvoorbeeld vol mee. Het NOS journaal begint namelijk met een logo animatie, dan komt er een titelbalkje in beeld met de naam van de correspondent, gevolgd door een overgangseffect richting de studio en tussendoor laten ze uitleg animaties zien die het verhaal versterken.

Motion graphics laten maken

Met motion graphics kunnen we letterlijk alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een simpele, zakelijke of een juist hele creatieve logo animatie. U kunt uw video voorzien van icoontjes, titelbalkjes en/of ondertiteling. Of we kunnen een complete motiongraphics animatievideo voor u maken op basis van vooraf ontworpen of aangeleverde visuals. Zoals de voorbeelden hieronder.

In het voortraject gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voordat wij enkele schetsen gaan maken. Want alleen u weet wat goed bij uw merk of bedrijf past.

Zodra wij akkoord hebben gekregen op een bepaald ontwerp gaan wij aan de slag met het storyboard. Het storyboard zal bestaan uit zo’n 3 tot 12 afbeeldingen per scene. Nadat we een akkoord hebben op het script, stijlvoorstel en storyboard gaan beginnen met de animatie. Het animeren zal dan vervolgens één tot enkele dagen in beslag nemen, maar nooit meer dan één week. Na opleveringen van de eerste versie heeft u nog twee review rondes voor (eventuele) aanpassingen. Maar wij hechten veel waarden aan het geluk van onze klant daarom is een derde ronde geen probleem.

Motion graphic kosten en mogelijkheden

Wilt u motion graphics laten maken door Animatiebrouwerij? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer motion graphic video’s.

Motiongraphics portfolio

Nieuwsgierig naar onze motion graphic animaties? Hieronder staan enkele voorbeelden.

motion graphics animatie video animatiebrouwerij motion graphic 3

Specificaties

> Dienst: Motion graphics laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, infographic en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ motiongraphics

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen