Skip to main content

3D animatie laten maken

Een unieke 3D video voor een betaalbare prijs!

3D animatie maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te communiceren. Een 3D animatie laten maken biedt de oplossing. Met 3Danimatie is het mogelijk om uw product, medicijn, gebouw of dienst op een aantrekkelijke, duidelijke en krachtige manier over te brengen naar uw doelgroep. Denk daarbij aan een 3D geanimeerde product video, promotiefilm, instructiefilm, commercial, logo animatie of bedrijfsfilm. 

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden met 3D, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Dit kan door 3D geanimeerde teksten en iconen in beeld te brengen, bijvoorbeeld een telefoontje wanneer iemand gebeld wordt of een wifi signaal bij een router.

3D animatie laten maken

Wilt u ook een 3D animatie laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze 3D pakketten variëren van een 3D logo animatie tot een fotorealistische 3Danimatie inclusief script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, sound effects en social media exports in verschillende formaten. Tip: zie onderaan deze pagina de 3Danimatie die wij mochten maken voor Huyser Fietsen en hun Bafang M420 middenmotor.

Verder komen klanten vaak met een doel naar ons toe en denken wij vanaf concept t/m publicatie met hen mee. Wat uw doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende animatiefilm voor ontwikkelen. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, 3D animators, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

3D animatie video kosten en mogelijkheden

Wilt u een 3D animatie laten maken door Animatiebrouwerij? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer video’s.

3Danimatie portfolio

Nieuwsgierig naar onze 3Danimatie video’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

3D animatie video laten maken 3D animatie maken 3D animator afb 11

Specificaties

> Dienst: 3D animatie laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 14 werkdagen
> Final versie: 2 tot 4 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound effects,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 25+ video’s in 3D

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen