Skip to main content

Explainer video laten maken

Een unieke explainer video voor een betaalbare prijs!

Explainer video maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te communiceren. Een explainer video laten maken kan de oplossing bieden. Explainer video’s kunnen uw boodschap op een leuke, duidelijke en krachtige manier over brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk aan een geanimeerde bedrijfsfilm, product video, promotiefilm, commercial, instructiefilm of case video.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden met een explainer, ook kan het een gefilmde videoproductie met echte beelden verfraaien. Denk daarbij aan een logo animatie, naambalkje bij de spreker die in beeld komt, titelscherm animaties, overgang effecten, ondertiteling en eindscherm animaties met daarop een call-to-action.

Explainer video laten maken

Wilt u ook een explainer video laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze animatie pakketten variëren van een basis 2D explanimation tot een fotorealistische 3D animatie met alles erop en eraan. Zo kunnen wij u helpen met een script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, ondertiteling, social media exports in verschillende formaten en nog veel meer.

Onze explanimation animators denken van concept t/m publicatie met u mee. Wat uw wens en doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende explainer video voor ontwikkelen. Voor elke fase van het animatie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, animators, video editors, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatie video afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Explainer kosten en mogelijkheden

Wilt u een explainer video laten maken door Animatiebrouwerij? Dan horen wij dat graag! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer animatie video’s.

Explainer kosten en mogelijkheden

Nieuwsgierig naar onze animatie video’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Explainer video laten maken explainer video maken explainervideo explainer laten maken 01

Specificaties

> Dienst: Explainer video laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound effects,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ explainers

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen