Skip to main content

Concordia de Keizer is specialist op het gebied van risicobeheersing. Het Nederlandse riskmanagement bedrijf adviseert en ontzorgt bedrijven en instanties op het gebied van pensioenen, zorg, inkomen en sociale zekerheid. Als zo’n bedrijf bij ons aanklopt gaan onze creatieve hersencellen gelijk aan de slag. Deze vaak lastige materie kan je naar onze mening namelijk maar op één manier verduidelijken, met animatie video‘s.

Opdrachtgever: Concordia de Keizer

Concordia de Keizer kwam bij ons terecht met de vraag hoe ze hun diensten op een leuke manier konden promoten bij potentiële klanten.

Om deze vaak lastige materie: leuk, duidelijk en luchtig te maken hebben wij samen met onze partner Videobrouwerij een concept ontwikkeld waarbij hun werknemers om de beurt een bepaald onderwerp toelichten waar wij animaties bij maken.

In totaal ging het om 6 onderwerpen die we moesten verduidelijken: Regresrecht, Pensioen, Cybersecurity [..]. Op dit moment zijn we bezig met het afronden van de laatste 2 video’s maar de klant heeft al laten weten dat de video’s naar volle tevredenheid zijn en de eerste resultaten blijken erg positief te zijn.

Missie voltooid!