Skip to main content

Isometrische animatie laten maken

Een isometrische animatie video voor een betaalbare prijs!

Isometrische animatie laten maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk over te brengen. Een isometrische animatie video laten maken kan de oplossing bieden! Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. 

Isometrische animaties zijn anders dan de doorsnee animatie video’s die u op tv of het internet tegenkomt. Een Isometrische video bekijkt u namelijk schuin van boven om de illusie van diepte te creëren. Waar je bij een standaard 2D animatie video bijvoorbeeld alleen de voorkant van een huis zou zien, zien we bij een isometrie animatie nu ook de zijkant en bovenkant.

Isometrische animatie video laten maken

Wilt u ook een isometrische animatie video laten maken? Dan kunnen wij verschillende kanten op. Onze isometrie animatie pakketten variëren van een isometrische GIF animatie tot een compleet isometrische animatievideo met script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, sound design, ondertiteling en social media exports in verschillende formaten.

Klanten die behoefte hebben aan een isometrische video komen vaak naar ons toe met een complex bestemmingsplan, een bouwtekening of product foto’s die de werking van een product laten zien. Voor al dit soort klanten denken wij van concept tot publicatie met hen mee. Wat uw isometrische illustratie en animatie wens ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en isometrische video voor ontwikkelen. Voor elke fase van het videoproductie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar die wij aan dit project verbinden. Denk bijvoorbeeld aan professionele scriptschrijvers, illustrators, animatie makers, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst isometrische animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. 

Isometrische animatie video kosten en mogelijkheden

Wilt u een isometrische animatie video laten maken? Dan horen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn. Dat kunt u gemakkelijk aan ons doorgeven via ons offerte formulier. Deze is gemakkelijk te bereiken via de ‘Offerte aanvragen’ button hier rechts in beeld. Of u kunt onze prijslijst download.

Isometrische video voorbeelden

Nieuwsgierig naar onze isometrie video’s? Hieronder staan enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kunt u vinden via het hoofdmenu bij ‘Portfolio’.

Isometrische animatie video laten maken isometrische animatie laten maken isometrie animatie 0101

Specificaties

> Dienst: Isometrische animatie
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 10+ isometrie animaties

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen