Skip to main content

Whiteboard animatie laten maken

Een whiteboard video voor een betaalbare prijs!

Whiteboard animatie maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk over te brengen. Een whiteboard animatie laten maken biedt de oplossing! Whiteboard video’s kunnen uw boodschap op een leuke, duidelijke en krachtige manier over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt.

Whiteboard video’s zijn anders dan doorsnee animatie video’s die u op internet of tv tegenkomt. Bij een whiteboard video worden de illustraties en teksten namelijk voor uw ogen geïllustreerd door een gefilmde, gefotografeerde of geïllustreerde hand met pen of whiteboard marker. Vaak worden dit soort animatie video’s gebruikt voor educatieve doeleinden omdat het overkomt als een docent of expert die iets aan de kijker uitlegt.

Whiteboard animatie laten maken

Wilt u ook een whiteboard video laten maken? Dan kunnen wij deze op verschillende manieren voor u produceren. Onze whiteboard videopakketten variëren van een whiteboard logo animatie tot een complete whiteboard video inclusief script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, sound design, ondertiteling en social media exports in verschillende formaten.

Voor een whiteboard animatie laten maken denken wij graag met u mee, het liefst van concept tot aan de publicatie. Wat de wens ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende animatie voor bedenken. Voor elke fase van het videoproductie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar die wij aan dit project verbinden. Denk bijvoorbeeld aan professionele scriptschrijvers, illustrators, animatie makers, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst  animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt.

Whiteboard animatie kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een whiteboard animatie laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt een prijslijst opvragen. 

Whiteboard video portfolio

Nieuwsgierig naar onze whiteboard video’s? Hieronder staan enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kunt u vinden via het hoofdmenu bij ‘Portfolio’.

whiteboard animatie video laten maken whiteboard animatie laten maken whiteboard animatie maken whiteboard video 01

Specificaties

> Dienst: Whiteboard animatie laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound effects,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 10+ whiteboard video’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen