Skip to main content

Winkelketen Primera organiseert ieder jaar een Algemene Ledenvergadering waarin ze met franchisenemers en leden de laatste ontwikkelingen delen. De Videobrouwerij en Animatiebrouwerij werden door Primera gevraagd om een zestal video’s te maken voorafgaand-, tijdens- en na het evenement. 

Na officiële uitnodiging per post ontvingen leden een animatie video, waarin de belangrijkste punten van de ledenvergadering werden gedemonstreerd.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering maakte Primera gebruik van een groot scherm, waar ze hun leden verwelkomde met een flitsende animatiefilm.

Het sfeervolle evenement in de industriële ambiance van DeFabrique werd gedragen door een programma waarin inspirerende sprekers kennis deelden met het publiek. Om leden die niet aanwezig konden zijn, toch mee te kunnen laten genieten, hebben we een video registratie gemaakt van het hoofdprogramma.

Daarnaast hoort bij een dergelijk event, een vlotte aftermovie. Dit om de leden die verhinderd waren een impressie te geven hoe het was en om volgend jaar te kunnen gebruiken als promotiemateriaal.

Om video content vaker te kunnen gebruiken, hebben we van het gedraaide materiaal van de aftermovie meerdere versie’s gemonteerd. Naast de flitsende, korte versie (om mensen te enthousiasmeren) is er ook een langere video gemonteerd (voor interne doeleinden), met als doel  informatie over te brengen.