Skip to main content

Sinds de digitale revolutie willen consumenten zo snel mogelijk informatie vergaren en hebben ze geen tijd (of zin) om ellenlange teksten door te worstelen. Vooral jongeren, die zijn opgegroeid met YouTube en tablets, weten niet beter dan dat ze ook een instructiefilm kunnen bekijken. Gellak-merk Nails4You begrijpt dat en vroeg ons daarom hun product te filmen en daar catchy instructievideo’s van te monteren.

Voor Nails4You zijn we begonnen met het ontwerpen en animeren van de logo animatie. Toen deze naar wens was kregen we de video beelden doorgestuurd en zijn we titel animaties gaan maken.

Elke bezoeker die nu op de website komt van Nails4You, zal naast een tekstuele uitleg, een videoproductie tegenkomen (die is aangevuld met onze logo animatie en titel animaties). In de eerste video is stapsgewijs te zien hoe de producten van Nails4You werken én hoe deze kunnen worden aangebracht. Daarnaast is er een video geschoten, waarin wordt getoond hoe de lak veilig van de nagels kan worden verwijderd. Handig toch? En zeg nou zelf: ga je nog een hele tekst lezen, als je ook op play kunt klikken voor een vlotte uitleg animatie video? Zie hier het eindresultaat!