Skip to main content

Just Eat Takeaway is een toonaangevend internationaal online maaltijdbezorgingsplatform dat wereldwijd mensen met hun favoriete maaltijd verbindt. JET, in Nederland bekend van Thuisbezorgd, biedt een breed scala aan culinaire keuzes en restaurants in meer dan 20 landen en levert aan miljoenen klanten. JET streeft naar naadloze bestelervaringen via hun gebruiksvriendelijke app en website, waardoor klanten eenvoudig maaltijden kunnen bestellen en volgen. Het bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid, met initiatieven om voedselverspilling te verminderen en ecologische voetafdruk te minimaliseren. Just Eat Takeaway blijft groeien en innoveren, waardoor het de marktleider blijft in de wereld van online maaltijdbezorging.

Vanwege de internationale focus stond Just Eat Takeaway (JET) voor een uitdaging bij het delen van waardevolle kennis en ervaring tussen verschillende landen en kantoren. Daarom zochten ze naar een videoproductiebedrijf dat hen kon helpen bij een bedrijfsfilm laten maken en het toevoegen van animaties.

Na verschillende meetings hebben wij een creatief videoproductie en animatie video concept ontwikkeld waarbij wij zes sales professionals interviewde en filmde voor een iconische muur op het JET hoofdkantoor te Amsterdam. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om titelschermen te animeren in hun kenmerkende huisstijl en artwork, in combinatie met de verschillende interview vragen. In totaal hebben we zes sales professionals mogen interviewen en vragen naar hun praktijkvoorbeelden. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om hun antwoorden geanimeerd in beeld uit te lichten of op te sommen. Op die manier zijn de video’s niet alleen interessant, maar ook leuk om naar te kijken en zullen hun antwoorden nog beter onthouden worden. Het video deel hebben we ontwikkeled in samenwerking met onze video tak: Videobrouwerij.

De interne bedrijfsfilms zijn echter alleen voor JET werknemers bedoeld en mogen wij dus niet openbaar vertonen. Daarom hebben we hieronder enkele afbeeldingen geplaatst die een beter beeld kunnen geven.