Skip to main content

Case video laten maken

Een unieke case animatievideo voor een betaalbare prijs!

Case video maken

Het communiceren van succesvolle case kan soms een uitdaging zijn. Een case video laten maken biedt de oplossing! Case video’s zijn uitermate geschikt om uw praktijk ervaring, project succes of algemene debriefing op een heldere, aantrekkelijke en impactvolle manier overbrengen aan iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan een marketing case voor de inzending van een awardshow, een project case voor in uw portfolio of een debriefing / lessons learned case voor al uw collega’s om waardevolle kennis intern te delen.

Naast het delen van waardevolle informatie en ervaringen, kunt u uzelf, uw team of uw bedrijf, instelling of organisatie ook positief profileren. Met case animatie video’s kunt u namelijk goed laten zien hoe u of uw team een positieve veranderingen teweeg hebben gebracht. Ze illustreren uw expertise en kunnen helpen bij het opbouwen van vertrouwen bij uw doelgroep.

Case video laten maken

Wilt u ook een case video laten maken? Dan kunnen wij verschillende kanten op. Onze case animatie videopakketten variëren van een geanimeerde powerpoint tot een complete 2D animatie video inclusief script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, sound effects, ondertiteling en social media export in verschillende formaten.

Klanten komen vaak naar ons toe met een complexe case, die ze vervolgens verfilmd en gemonteerd / geanimeerd terug willen zien. Om de kern van de boodschap en alle input te begrijpen werken wij nauw met deze klanten samen. Wat de case ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende case video voor ontwikkelen. Voor elke fase van het videoproductie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar die wij aan dit project verbinden. Denk bijvoorbeeld aan professionele scriptschrijvers, illustrators, animatie makers, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst case animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Case animatie video kosten en mogelijkheden

Wilt u een case video laten maken? Dan horen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn! Daarvoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen via de offerte button hier rechts in beeld. Of u kunt onze meest recente prijslijst download. Tevens kunnen wij een kwantiteitskorting aanbieden bij aanvragen van vier of meer case animatievideo’s.

Casevideo portfolio

Nieuwsgierig naar onze casevideo’s? Hieronder staan enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kunt u vinden via het hoofdmenu bij ‘Portfolio’.

Case video laten maken case video maken casevideo case animatie afb 2

Specificaties

> Dienst: Case video laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 25+ casevideo’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 2 december 2018 en voor het laatst bewerkt op 28 juni 2024.