Skip to main content

Virtual studio laten maken

3D virtual studio design

Virtual studio design

Tijdens de corona pandemie hebben wij de vraag naar virtual studio design zien groeien. Fysieke evenementen mochten niet meer doorgaan en tenzij deze online plaatsvonden in de vorm van een livestream. Eén van de manieren om in die tijd op te vallen was met een virtuele studio laten maken / virtual studio design. Op die manier leek de livestream op die van een fysiek evenement en soms zelfs nog mooier. In een 3D virtual studio zijn er namelijk geen limitaties. We kunnen letterlijk alles voor u maken, van een statische studio achtergrond tot een fotorealistische 3D studio waar de camera doorheen vliegt en uw presentatoren op een futuristisch podium staan met licht- en geluidseffecten.

Virtual studio laten maken

Wilt u ook een virtual studio laten maken? Dan denken wij vanaf concept tot publicatie met u mee. Wat uw wensen, behoeften en doelen ook mogen zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende vitual studio voor ontwikkelen. Voor elke fase van het 3D productie proces hebben wij meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, 2D en 3D animatie makers, cameramannen, video editors en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenste studio afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Kosten virtuele studio

Wilt u een 3D virtuele studio laten maken door Animatiebrouwerij? Dan horen wij dat graag middels ons offerte formulier! Deze kunt u geheel vrijblijvend aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld of u kunt onze prijslijst downloaden. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer animaties.

Virtuele studio voorbeelden

Nieuwsgierig naar onze 3D virtual studio’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

virtual studio virtuele studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 2

Specificaties

> Dienst: Virtual studio
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: video podcast, bedrijfsfilm,
Livestream, commercial, 3D animatie en meer!
> Afgeleverd: 10+ virtual studio’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
virtual studio virtuele studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 1
virtual studio virtuele-studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 6
virtual studio virtuele studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 4
virtual studio virtuele studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 5

Gepubliceerd op 1 december 2018 en voor het laatst bewerkt op 28 juni 2024.