Skip to main content

Animatie bedrijfsfilm laten maken

Hoge kwaliteit bedrijfsanimatie voor een betaalbare prijs!

Animatie bedrijfsfilm maken

Het communiceren van complexe boodschappen kan soms een uitdaging zijn. Een animatie bedrijfsfilm biedt de oplossing! Een bedrijfsanimatie is uitermate geschikt om uw boodschap binnen enkele seconden op een heldere, aantrekkelijke en impactvolle manier overbrengen naar uw doelgroep.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en begrijpelijke wijze gecommuniceerd worden, ook kan het een gefilmde bedrijfsfilm met echt beeldmateriaal verrijken. Vooral als u complexe producten of diensten aanbied of een unieke werkwijze hanteert. Dan kunnen we één of meerdere animaties maken die de bedrijfsfilm versterken. Daarnaast zijn bedrijfsfilm animaties ook erg handig voor het communiceren van uw huisstijl, denk aan een logo animatie, naambalkje bij de spreker, titelscherm animaties, ondertiteling en een eindscherm animatie met daarop een call-to-action.

Animatie bedrijfsfilm laten maken

Wilt u ook een animatie bedrijfsfilm laten maken? Dan kunnen wij verschillende kanten op. Onze bedrijfsfilm animatie pakketten variëren van een logo animatie tot een complete bedrijfsanimatie inclusief script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, sound effects, ondertiteling en social media export in verschillende formaten.

Klanten komen vaak naar ons toe met een bepaalde wens of doel. Door gerichte vragen te stellen tijdens de eerste meeting proberen wij dan altijd eerst tot de kern van de boodschap te komen. Op basis daarvan kunnen wij vervolgens van concept tot publicatie met u mee denken. Wat uw wens of doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende bedrijfsanimatie voor ontwikkelen. Voor elke fase van het videoproductie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar die wij aan dit project verbinden. Denk bijvoorbeeld aan professionele scriptschrijvers, illustrators, animators, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Animatie bedrijfsfilm kosten en mogelijkheden

Wilt u een bedrijfsfilm animatie laten maken? Dan horen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn! Daarvoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld. Of u kunt onze meest recente prijslijst download. Tevens kunnen wij een kwantiteitskorting aanbieden bij aanvragen van vier of meer bedrijfsanimaties.

Bedrijfsanimatie portfolio

Nieuwsgierig naar zo’n bedrijfsanimatie? Hieronder staan enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kunt u vinden via het hoofdmenu bij ‘Portfolio’.

Animatie bedrijfsfilm laten maken animatie bedrijfsfilm maken geanimeerde bedrijfsfilm animatiefilm laten maken 02

Specificaties

> Dienst: Animatie bedrijfsfilm
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound effects,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 100+ bedrijfsanimaties

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen