Skip to main content

Tekst animatie laten maken

Tekst animaties voor een betaalbare prijs!

Tekst animatie maken

Een tekst animatie laten maken gebeurt vaak door een professionele video editor of animatie maker. Wie wel eens naar youtube of tv kijkt heeft het vaak voorbij zien komen in de vorm van ondertiteling. Dit is de bekendste vorm van tekst animatie. Maar u kunt ook denken aan tekstuele logo animatie, geanimeerde naambalkjes bij sprekers die in beeld komen of complete tekstanimatie videoclips van artiesten (een mooi voorbeeld is zo’n tekstanimatie videoclip is die van: Citizen Cope – Let the drummer kick). Het nieuws journaal zit trouwens ook vol met tekstanimaties. Zo begint het NOS journaal met een logo animatie, daarna komt er een titelbalkje in beeld met de naam van de correspondent, onderaan in beeld zien we ondertiteling en tussendoor komen uitleg animaties in beeld met daarin titel- en tekstanimaties.

Tekst animatie laten maken

Wilt u ook een tekst animatie laten maken? Dan kunnen wij verschillende kanten op. Onze tekstanimatie pakketten variëren van een ingebakken (of .srt file) ondertiteling tot een complete tekst animatievideo van een aantal minuten inclusief script, stijlvoorstel, storyboard, sound effects, achtergrond muziek en voice over.

Wat uw wens en doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende tekstanimatie voor ontwikkelen. Voor elke fase van het videoproductie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar die wij aan dit project verbinden. Denk bijvoorbeeld aan professionele scriptschrijvers, illustrators, animatie makers, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Tekst animatie kosten en mogelijkheden

Wilt u een tekst animatie laten maken? Dan horen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn! Daarvoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld. Of u kunt onze meest recente prijslijst download. Tevens kunnen wij een kwantiteitskorting aanbieden bij aanvragen van vier of meer animatievideo’s.

Tekstanimatie portfolio

Nieuwsgierig naar een tekstanimatie van Animatiebrouwerij? Hieronder staan enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kunt u vinden via het hoofdmenu bij ‘Portfolio’.

Tekst animatie laten maken tekst animatie maken tekstanimatie afb 01

Specificaties

> Dienst: Tekst animatie video’s
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ tekstanimaties

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen