Skip to main content

FAQ

Meest gestelde vragen

Algemene vragen


 

1. Waarom is Animatiebrouwerij de beste keuze?

Animatiebrouwerij is goedkoper dan de meeste animatie bedrijven, dan wel niet de goedkoopste voor dezelfde- of betere kwaliteit.

 

2. Waarom zijn de prijzen van Animatiebrouwerij een stuk goedkoper dan die van andere partijen?

Wij werken samen met veel jonge animatie talenten die nog niet veel vaste lasten hebben en daarom tegen een laag tarief kunnen werken.

 

3. Waar zijn jullie gevestigd en beïnvloedt dat het productieproces?

Zeker niet! Wij werken zowel met in-house als externe animators. Stel dat we keer langs moeten komen voor conceptontwikkeling dan kijken we gewoon wie van onze mensen het meest in de buurt woont en die komt dan bij jullie langs.

Animatie vragen


 

1. Wat zit er allemaal in een basis montage pakket?

Professionele montage van de beelden + No copyright muziek + Logo & eindscherm afbeelding (of een bestaande logo animatie).

 

2. Wat zit er allemaal in een premium montage pakket?

Professionele montage van de beelden + Copyright muziek + Logo- & eindscherm animatie + Moderne overgangseffecten + Professionele color grading + Sound effects.

 

3. Hoe lang moet een video worden?

Dat hangt van het doel af! Voor online video’s geldt meestal dat ze zo kort mogelijk moeten zijn omdat de spanningsboog van mensen steeds korter word. Maar voor live registratie video’s is dat natuurlijk een ander verhaal.

 

4. Hoe haal ik het meeste uit een videoproductie?

De kracht van video is inmiddels wel bekend, maar veel mensen weten niet dat je uit de geschoten beelden vaak nog veel meer leuke content kan halen. Bijvoorbeeld een trailer voor dat u de aftermovie plaatst.

 

5. Hoevaak en hoeveel aanpassingen mag ik doorgeven?

Als u kiest voor het basis montage pakket mag u één keer aanpassingen doorgeven. Met het premium montage pakket mag u maximaal drie keer aanpassingen doorgeven. Aanpassingsrondes die daar buiten vallen zullen extra in kosten worden gebracht tegen een uur tarief.

Voice-over vragen


 

1. Wat bedoelen jullie met een basis voice-over pakket?

Hierbij kunt u kiezen uit één van onze in-house stemmen of uw eigen / uw collega’s stem laten opnemem bij ons op kantoor in Amsterdam.

 

2. Wat bedoelen jullie met een premium voice-over pakket?

Hierbij kunt u kiezen uit tientalle professionele voice-over stemmen.

Muziek vragen


 

1. Wat bedoelen jullie met no-copyright muziek?

Dit is muziek zonder rechten. Met als voordeel dat wij deze muziek kostenloos kunnen gebruiken. Het nadeel is alleen dat veel andere videoproductiebedrijven deze nummers ook gebruiken.

 

2. Wat bedoelen jullie met copyright muziek?

Dit zijn nummers die we kunnen kopen om onder uw video te gebruiken. Vaak zijn dit wel wat betere nummers en zijn ze nog niet of nauwelijks gebruikt voor andere video’s.

Levering vragen


 

1. Hoeveel dagen duurt het standaard voordat de video klaar is?

Wij leveren standaard binnen 5 tot 7 werkdagen. Tegen een extra vergoeding kunnen we de meeste video’s ook binnen 48 uur of 24 uur afleveren of in het weekend doorwerken.

Pakketkorting vragen


 

1. Vanaf hoeveel video’s krijg ik pakketkorting?

Bij vier of meer video’s krijgt u bij ons een pakket korting.

Garantie vragen


 

1. Wat als ik meer aanpassingen heb dan de vooraf afgesproken aantal aanpassingsrondes?

Standaard krijgt u bij ons in het basis montagepakket één aanpassingsronde en in het premium montagepakket drie aanpassingsrondes. Mocht u daarna nog aanpassingen hebben dan zullen we daar extra kosten voor in rekening moeten brengen.