Skip to main content

Animatie bedrijf inhuren

Animatiebedrijf Haarlem / Animatie bedrijf Nederland

Animatie bedrijf inhuren

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te communiceren. Een animatie bedrijf kan u daarbij helpen. Een professioneel animatiebedrijf kan uw boodschap binnen enkele seconden op een leuke, duidelijke en krachtige manier over brengen aan uw doelgroep door middel van een animatie video. Denk aan een geanimeerde bedrijfsfilm, promotiefilm, product video, commercial, instructiefilm of case video.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een gefilmde videoproductie met echte beelden verfraaien. Denk daarbij aan een logo animatie, titelbalkje bij de spreker die in beeld komt, titelscherm animaties, overgang effecten tussen shots of scenes, ondertiteling en eindscherm animaties met daarop een call-to-action.

Animatie bedrijf – Animatiebrouwerij

Wilt u een professioneel animatie bedrijf inhuren? Dan bent u bij Animatiebrouwerij aan het juiste adres. Onze animatie pakketten variëren van een basis logoanimatie tot een complete video-huisstijl. En van een 2D animatie video tot een fotorealistische 3D animatie met alles er op en er aan. Zo kunnen wij u helpen met een script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, ondertiteling, social media exports in verschillende formaten en nog veel meer.

Als animatie bedrijf denken wij van concept tot publicatie met u mee. Wat uw wensen, behoeften en doelen ook mogen zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende animatiefilm voor ontwikkelen. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, animatie makers, cameramannen, editors, voice over artiesten en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatie video afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt.

Animatie bedrijf kosten en mogelijkheden

Wilt u animatie bedrijf Animatiebrouwerij inhuren? Dan horen wij dat graag! We kunnen een online, telefonische of persoonlijke afspraak met u inplannen. Of u kunt geheel vrijblijvend een offerte of prijslijst aanvragen via de buttons hier rechts in beeld. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer animatie video’s.

Animatiebedrijf kosten en mogelijkheden

Nieuwsgierig naar het werk van ons animatie bedrijf? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Animatie bedrijf inhuren animatiebedrijf inhuren animatie bedrijf haarlem nederland afb 01

Specificaties

> Dienst: Animatie bedrijf
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound effects,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Locatie: Haarlem, Nederland
> Afgeleverd:
1.000+ animatie video’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen