Skip to main content

Animatie video laten maken

Een unieke animatievideo voor een betaalbare prijs!

Animatie video maken

Het communiceren van complexe boodschappen kan soms een uitdaging zijn. Een animatie video laten maken biedt de oplossing! Animatievideo’s zijn uitermate geschikt om uw boodschap binnen enkele minuten op een heldere, aantrekkelijke en impactvolle manier overbrengen naar uw doelgroep. Denk daarbij aan een geanimeerde bedrijfsfilm, promotiefilm, product video, commercial, instructiefilm of case video.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en begrijpelijke wijze gecommuniceerd worden, ook kan het een videoproductie met echt beeldmateriaal verrijken. Denk daarbij aan een logo animatie, naambalkje bij de spreker, titelscherm animaties, speciale overgangseffecten tussen shots of scenes, ondertiteling en een eindscherm animatie met daarop een call-to-action.

Animatie video laten maken

Wilt u ook een animatie video laten maken? Dan kunnen wij verschillende kanten op. Onze animatievideo pakketten variëren van een basis logo animatie tot een complete video huisstijl. En van een 15 seconden 2D animatie video tot een fotorealistische 3D animatie video.

Klanten komen vaak naar ons toe met een bepaald doel. Voor elke animatie wens of doel staan wij klaar om van concept tot publicatie mee te denken. Wat uw doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende animatievideo voor ontwikkelen. Voor elke fase van het videoproductie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar die wij aan dit project verbinden. Denk bijvoorbeeld aan professionele scriptschrijvers, illustrators, animatie makers, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

2D animatie video prijzen & mogelijkheden

Wilt u een 2D animatie video laten maken? Dan horen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn! Daarvoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld. Of u kunt onze meest recente prijslijst download. Tevens kunnen wij een kwantiteitskorting aanbieden bij aanvragen van vier of meer animatievideo’s.

Animatievideo portfolio

Nieuwsgierig naar onze animatievideo’s? Hieronder staan enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kunt u vinden via het hoofdmenu bij ‘Portfolio’.

Animatie video laten maken 2d animatie video laten maken animatie maken animaties animatie laten maken 2

Specificaties

> Dienst: Animatie video
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ animatievideo’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 12 december 2018 en voor het laatst bewerkt op 28 juni 2024.