Skip to main content

Uitleg animatie laten maken

Een unieke uitleganimatie voor een betaalbare prijs!

Uitleg animatie maken

Het communiceren van complexe boodschappen kan soms een uitdaging zijn. Een uitleg animatie laten maken biedt de oplossing! Uitleg animatie video’s zijn uitermate geschikt om uw boodschap binnen enkele minuten op een heldere, aantrekkelijke en impactvolle manier overbrengen aan uw doelgroep. Denk daarbij aan een geanimeerde instructiefilm, product video, promotiefilm, bedrijfsfilm, case video of commercial.

Uitleg animatie laten maken

Wilt u ook een uitleg animatie laten maken? Dan kunnen wij verschillende kanten op. Onze uitleganimatie pakketten variëren van een geanimeerde PowerPoint presentatie tot een complete uitleganimatie video in 2D of 3D animatie.

Klanten komen vaak naar ons toe met een complex onderwerp, product of dienst, die ze vervolgens geanimeerd terug willen zien. Om de kern van de boodschap te begrijpen werken wij nauw samen met de klant. Hoe complex het onderwerp ook is, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende uitleg animatie voor ontwikkelen. Voor elke fase van het videoproductie proces hebben wij meerdere jonge talenten beschikbaar die wij aan dit project verbinden. Denk bijvoorbeeld aan professionele script schrijvers, designers, animatie makers, voice overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst uitleg animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Uitleg animatie kosten en mogelijkheden

Wilt u een uitleg animatie video laten maken? Dan horen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn! Daarvoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de ‘offerte button’ hier rechts in beeld. Of u kunt onze prijslijst download. Tevens kunnen wij een kwantiteitskorting aanbieden bij aanvragen van vier of meer uitleg animatievideo’s.

Uitleganimatie portfolio

Nieuwsgierig naar onze uitleganimatie video’s? Hieronder staan enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kunt u vinden via het hoofdmenu bij ‘Portfolio’.

Uitleg animatie laten maken uitleg animatie maken afb 01

Specificaties

> Dienst: Uitleg animatie
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound effects,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 100+ uitleganimatie video’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen