Skip to main content

Animatie studio inhuren

Animatie studio Haarlem / Animatie studio Nederland

Animatie studio inhuren

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te communiceren. Een animatie studio kan u daarbij helpen. Met een professionele animatie video kunt u uw boodschap binnen enkele seconden op een leuke, duidelijke en krachtige manier over brengen naar uw doelgroep. Denk daarbij aan een geanimeerde bedrijfsfilm, promotiefilm, product video, commercial, instructiefilm of case video.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het echte beelden van een filmstudio verfraaien. Denk daarbij aan een logo animatie, titelbalkje bij de spreker die in beeld komt, titelscherm animaties, overgang effecten tussen shots of scenes, ondertiteling en eindscherm animaties met daarop een call-to-action.

Animatie studio Haarlem – Nederland

Wilt u een professionele animatie studio inhuren? Dan bent u bij Animatiebrouwerij aan het juiste adres. Onze animatie pakketten variëren van een basis logo animatie tot een complete video huisstijl. En van een 30 seconden 2D animatie video tot een fotorealistische 3D animatie met alles er op en er aan. Zo kunnen wij u helpen met het script, stijlvoorstel, storyboard, voice over, ondertiteling, social media exports in verschillende formaten en nog veel meer.

Als animatie studio denken wij van concept tot publicatie met u mee. Wat uw wens of doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende animatiefilm voor ontwikkelen. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, animatie makers, cameramannen, editors, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt.

Animatie studio kosten en mogelijkheden

Wilt u animatie studio Animatiebrouwerij inhuren? Dan horen wij dat graag! We kunnen daarvoor een online, telefonische of persoonlijke afspraak inplannen. Of u kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld of u kunt onze prijslijst downloaden. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer animatievideo’s.

Animatiestudio portfolio

Nieuwsgierig naar het werk van onze animatiestudio? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Animatie studio inhuren animatiestudio inhuren animatie studio haarlem nederland afb 01

Specificaties

> Dienst: Animatie studio inhuren
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Locatie: Haarlem, Nederland
> Afgeleverd:
1.000+ animatie video’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen