Skip to main content

Animatiefilm laten maken

Een unieke animatie video voor een betaalbare prijs!

Animatiefilm maken

Soms kan het communiceren van complexe boodschappen een uitdaging zijn. Een animatiefilm laten maken biedt de oplossing! Animatiefilms zijn uitermate geschikt om uw boodschap binnen enkele minuten op een duidelijke, aantrekkelijke en impact-volle manier overbrengen naar uw doelgroep. Denk daarbij aan een geanimeerde bedrijfsfilm, promotiefilm, product video, commercial, instructiefilm of marketing case video.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video of film met echt beeldmateriaal verrijken. Denk daarbij aan een logo animatie, naambalkje bij de sprekers, titel animaties, speciale overgangseffecten, ondertiteling en een eindscherm animatie met daarop een call-to-action.

Animatiefilm laten maken

Wilt u ook een animatiefilm laten maken? Dan kunnen wij verschillende kanten op. Onze animatie film pakketten variëren van een basis logo animatie tot een complete video huisstijl. En van een 15 seconden 2D animatie film tot een fotorealistische 3D animatie film.

Klanten komen vaak met een bepaalde wens of doel naar ons toe. Wij staan klaar dagelijks klaar om met u mee te denken van concept tot publicatie. Wat uw wens of doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende animatie film voor ontwikkelen. Voor elke fase van het videoproductie proces hebben wij vervolgens meerdere talenten beschikbaar die wij aan dit project verbinden. Denk bijvoorbeeld aan professionele script schrijvers, illustrators, animatie makers, voice overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatie video afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Animatiebrouwerij.

Animatiefilmpje kosten en mogelijkheden

Wilt u een 2D animatiefilm laten maken? Dan horen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn. U geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld. Of onze meest recente prijslijst download. Verder kunnen wij u een kwantiteitskorting aanbieden bij een aanvraag van vier of meer animatiefilms.

Animatiefilm portfolio

Nieuwsgierig naar ons animatie film portfolio? Hieronder staan enkele voorbeelden. Meer van ons werk kunt u vinden via het hoofdmenu bij ‘Portfolio’.

Animatiefilm laten maken 2d animatie film laten maken animatiefilm maken animatiefilms 2

Specificaties

> Dienst: Animatiefilm laten maken
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ animatiefilms

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen