Skip to main content

Animatie maker

Professionele animator inhuren voor een betaalbare prijs!

Animatie maker

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te communiceren. Een animatie maker inhuren biedt de oplossing! Een animatie maker kan uw boodschap binnen enkele seconden op een leuke, aantrekkelijke en duidelijke manier over brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan een geanimeerde bedrijfsfilm, promotiefilm, product video, commercial, instructiefilm of case video.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een gefilmde video met echte beelden verfraaien. Denk daarbij aan een logo animatie, naambalkje bij de spreker die in beeld komt, titelscherm animaties, overgang effecten tussen shots of scenes, ondertiteling en eindscherm animaties met daarop een call-to-action.

Animatie maker inhuren

Wilt u ook een animatie maker of animator inhuren? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze animatie pakketten variëren van een basis logo animatie tot een complete video huisstijl. En van een 2D animatie video tot een fotorealistische 3D animatie met alles erop en eraan. Zo kunnen we helpen met het script, stijlvoorstel, storyboard, voice-over, sound effects, ondertiteling en social media export in verschillende formaten.

Onze animatie makers denken van concept tot publicatie met u mee. Wat uw wens of doel ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende animatiefilm voor ontwikkelen. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan scriptschrijvers, illustrators, animatie makers, video editors, voice-overs en vertalers. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst animatiefilm afleveren. Verder zal het project binnen Animatiebrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. 

Animator kosten en mogelijkheden

Wilt u een animatie maker of animator inhuren bij Animatiebrouwerij? Dan horen wij graag wat uw wensen, behoeften en doelen zijn via ons offerte formulier. Deze kunt u geheel vrijblijvend aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld of u kunt onze prijslijst downloaden. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer animatie video’s.

Animatie maker portfolio

Nieuwsgierig naar het werk van onze animatie makers en animators? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Animatie maker animatiemaker animatie makers animator inhuren animators afb 01

Specificaties

> Dienst: Animatie maker inhuren
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: 3 tot 5 werkdagen
> Final versie: 1 tot 3 weken
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: voice-over, sound design,
vertaling, ondertiteling, social media exports,
trailer/ teaser, thumbnail, infographic en meer!
> Afgeleverd: 1.000+ animatie video’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 1 december 2018 en voor het laatst bewerkt op 28 juni 2024.