Skip to main content

Animatie video laten maken

Gemiddelde marktprijs: €1.999,-

Een 2D animatie van Animatiebrouwerij: €999,-

Animatie video maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie video laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen binnen uw doelgroep. Denk daarbij aan een geanimeerde bedrijfsfilm, product animatie, uitleg animatie of infographic

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke, opvallende en duidelijke manier overgebracht worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien of uniek maken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een logo animatie, tekst animatie (ondertiteling en naambalkjes bij sprekers), 3D animatie om het mechanisme van een machine te demonstreren of een geanimeerd eindscherm met een opvallende call-to-action.

Animatie video laten maken

Bij Animatiebrouwerij kunt u een 30 tot 60 seconden animatie video laten maken voor nog geen duizend euro. Dit is inclusief stijlvoorstel, storyboard, voice-over, sound effects en verschillende review rondes. Maar ook als u een langere animatie video wil laten maken, hulp nodig heeft bij het schrijven van een professioneel script of ondertiteling nodig heeft, dan kunnen wij u helpen. Onze jonge en getalenteerde illustrators en animators hebben in de afgelopen 6 jaar al meer dan 500 animatie video’s gemaakt voor zowel grote als kleine klanten, binnen en buiten Nederland en in bijna alle sectoren. Daarom kunnen wij elke offerte aanvraag tegenwoordig beantwoorden met doordacht plan, relevante animatie voorbeelden en.. een scherpe offerte prijs natuurlijk!

2D animatie video kosten en mogelijkheden

Wilt u een unieke en betaalbare animatie video laten maken? Super leuk, dan helpen wij u graag verder. Voordat we u kunnen voorzien van een passende offerte is het belangrijk om te weten wat u zelf voor ogen heeft, hoe lang de animatie video ongeveer moet worden, waar u de video voor wil gebruiken en wat u er mee wil bereiken. Dit kunt u aan ons doorgeven middels de offerte button hier rechts in beeld. Bent u op dit moment nog aan het oriënteren? Dan kunt u hier rechts in beeld ook onze prijslijst downloaden, geheel vrijblijvend.

2d-animatie-laten-maken-2d-animator-animation-1

Specificaties

  • Product: 2D animatie video
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 500+ animatie video’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier