Skip to main content

Case video laten maken

Gemiddelde marktprijs: €999,-

Een case video van Animatiebrouwerij v.a.: €499,-

Case video maken

De complexe werking van uw product of dienst is niet altijd even makkelijk te vertellen. Een product animatie laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Een product animatie video kunt u laten maken als commercial, uitleg animatie of voor een stukje vertrouwen en professionaliteit. 

Case video laten maken

Bij Animatiebrouwerij merken we de stijgende vraag naar product animatie video’s. Zo maakten we o.a. voor Nespresso, SEKO, Nextens, OCS en Suz Medical onderstaande product animaties. Naast 2D animaties kunnen we productanimaties ook maken in 3D animatie, isometrische animatie of als onderdeel van uw gefilmde bedrijfsfilm (voor de werking binnen in het product bijvoorbeeld dat dan normaal met het blote oog niet te zien is). Wij werken samen met verschillende animators die voor al dit soort aanvragen een passend ontwerp en uiteindelijke product video kunnen afleveren.

Case animatie video kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Zo kunnen wij met een product animatie letterlijk alle kanten op. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te bepalen wat u zelf voor ogen heeft, wat u er mee wil bereiken en welk budget ervoor beschikbaar is.

Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor een videopakketten met korting. U krijgt bij ons al korting vanaf vier animatie video’s.

Wilt u goedkope product animatie laten maken of meer weten over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. 

2d-animatie-laten-maken-2d-animator-animation-1

Specificaties

  • Product: Case video
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 14 case video’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier