Whiteboard animatie

Gemiddelde marktprijs: €1.999,-,-

Een whiteboard animatie van Animatiebrouwerij: €799,-

Whiteboard animatie maken

Een whiteboard animatie bestaat uit verschillende visuals (afbeeldingen) die om de beurt in beeld komen nadat een geanimeerde hand met pen het tekenen heeft geïmiteerd. Doordat de hand schetsende bewegingen maakt over het veld lijkt het net of hij deze volgende afbeelding erbij getekend heeft. Omdat een whiteboard animatie bestaat uit verschillende kant en klare lagen / afbeeldingen is deze vorm van animatie relatief goedkoop. Daarnaast zijn whiteboard animaties meestel redelijk basic, waardoor de nadruk komt te liggen op het getekende deel. Dat maakt whiteboard animaties perfect voor educatie doeleinden. Verder heeft het iets weg van onze jaren in de schoolbanken en daardoor heeft deze vorm van animatie een jeugdig karakter.

Whiteboard animatie laten maken

Met zo’n whiteboard animatie kunnen we letterlijk alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een simpele, zakelijke of een juist heel opvallende whiteboard animatie. U kunt dan kiezen voor achtergrond muziek, uw eigen stem als voice-over of een professionele voice-over artiest. En we kunnen een foto maken van uw hand of een hand met pen ontwerpen en animeren.

In het voortraject gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voordat wij enkele schetsen gaan maken. Want alleen u weet wat goed bij uw merk of bedrijf past.

Zodra wij akkoord hebben gekregen op een bepaald ontwerp gaan wij aan de slag met de whiteboard animatie. Het animeren zal dan vervolgens één tot enkele dagen in beslag nemen, maar nooit meer dan één week. Na opleveringen van de eerste versie heeft u nog twee review rondes voor (eventuele) aanpassingen. Maar wij hechten veel waarden aan het geluk van onze klant daarom is een (eventuele) derde ronde niet onmogelijk.

Whiteboard animatie kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over het laten maken van whiteboard animatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt een prijslijst opvragen. 

whiteboard animatie whiteboard animator animaties

Specificaties

  • Product: Whiteboard animatie
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 16+ whiteboard animatie

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en hebben ze goed werk geleverd voor Spar, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, Heks'nkaas, BIC en D-Reizen. Wij werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Animatiebrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Animatiebrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano