Skip to main content

Whiteboard animatie

Gemiddelde marktprijs: €1.999,-,-

Een whiteboard animatie van Animatiebrouwerij: €799,-

Whiteboard animatie maken

Een whiteboard animatie kunnen we op twee manieren maken: een hand met een pen die animaties tot leven laat komen of een combinatie van een echt persoon voor een whiteboard, aangevuld met animaties om het verhaal luchtiger, duidelijker of interessanter te maken. Veel klanten kloppen bij ons aan voor de tweede optie. Hieronder staan drie van dat soort voorbeelden. Naast Animatiebrouwerij zijn wij ook eigenaar van Videobrouwerij waardoor wij je ook kunnen helpen bij het filmen van zo’n video. Of je kunt een whiteboard video bij ons aanleveren zodat wij alleen alleen hoeven te zorgen voor een (compleet op maat gemaakte) animatie laag.

Whiteboard animatie laten maken

In het voortraject gaan we graag met jou in gesprek om de wensen en behoeften in kaart te brengen voordat wij met een passend voorstel komen. Want alleen jij weet wat goed bij jou merk of bedrijf past. Uiteraard denken wij hier wel graag in mee!

Zodra wij akkoord hebben gekregen op een voorstel gaan wij direct aan de slag met het script, stijlvoorstel en het storyboard. Als we daar allemaal een akkoord op hebben gaan we beginnen aan de whiteboard animatie video. Het animeren zal dan vervolgens één tot enkele dagen in beslag nemen, maar nooit meer dan één week. Na opleveringen van de eerste versie heb je twee review rondes voor (eventuele) aanpassingen. Maar wij hechten veel waarden aan het geluk van onze klant daarom is een (eventuele) derde review ronde geen probleem.

Whiteboard animatie kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over het laten maken van whiteboard animatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt een prijslijst opvragen. 

whiteboard animatie whiteboard animator animaties

Specificaties

  • Product: Whiteboard animatie
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 1 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 16+ whiteboard animatie

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier