Tekst animatie

Gemiddelde marktprijs: €299,-

Een tekst animatie van Animatiebrouwerij: €149,-

Tekst animatie maken

Tekst animaties zijn teksten die in beweging worden gebracht door een animator voor een multimediaal doel of project. Hierbij kan je denken aan een tekstuele logo animatie, een tekst animatie voor een eindscherm van een video of een complete videoclip van een muzieknummer. Een bekend voorbeeld is de videoclip van Citizen Cope – Let the drummer kick.

Tekst animatie laten maken

Met een tekst animatie kunnen we letterlijk alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een simpele, zakelijke of een juist heel opvallende logo animatie. U kunt uw video voorzien van titelbalkjes, ondertiteling of een geanimeerd eindscherm. Of we kunnen een complete tekst animatie video voor u maken. Denk daarbij aan een 2D animatie of een Whiteboard animatie.

In het voortraject gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voordat wij enkele schetsen gaan maken. Want alleen u weet wat goed bij uw merk of bedrijf past.

Zodra wij akkoord hebben gekregen op een bepaald ontwerp gaan wij aan de slag met de animatie. Het animeren zal dan vervolgens één tot enkele dagen in beslag nemen, maar nooit meer dan één week. Na opleveringen van de eerste versie heeft u nog twee review rondes voor (eventuele) aanpassingen. Maar wij hechten veel waarden aan het geluk van onze klant daarom is een (eventuele) derde ronde niet onmogelijk.

Tekst animatie kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over het laten maken van een tekst animatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt een prijslijst opvragen. 

tekst animatie lyrics animation animator

Specificaties

  • Product: Tekst animatie
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 16 tekst animaties

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en hebben ze goed werk geleverd voor Spar, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, Heks'nkaas, BIC en D-Reizen. Wij werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Animatiebrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Animatiebrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano