Skip to main content

Isometrische animatie laten maken

Gemiddelde marktprijs: €1.999,-

Een Isometrische animatie van Animatiebrouwerij: €1.499,-

Isometrische animatie video maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een Isometrische animatie video kan daarbij helpen. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. 

Isometrische animatie video’s zijn anders dan de doorsnee animatie video’s die u op tv of het internet tegenkomt. Een Isometrische animatie video bekijkt u namelijk schuin van boven om de illusie van diepte te creëren. Deze design vorm wordt veel gebruikt voor strategie games omdat de kijker zich helemaal kan verliezen in de hoeveelheid details. Waar je bij een standaard 2D animatie video bijvoorbeeld alleen de voorkant van een ‘huis’ zou zien, zien we nu ook de zijkant en bovenkant.

Isometrische animatie video laten maken

Bij Animatiebrouwerij merken we de stijgende vraag naar Isometrische animatie video’s. Zo maakten we voor Dental Clinic, FastTranspo, Fitness Club en BVG Energy onderstaande isometrische animatie video’s. Maar bij een Isometrisch design kunt u dus ook denken aan korte GIFjes, Infographics en drukwerk design. Wij werken samen met verschillende illustrators en animators die voor al dit soort aanvragen een passend ontwerp en gewenst eindresultaat kunnen afleveren.

Isometrische animatie video kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Zo kunnen wij bij een isometrische animatie video letterlijk alle kanten op. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te bepalen wat u zelf voor ogen heeft, wat u er mee wil bereiken en welk budget ervoor beschikbaar is.

Wilt u goedkope isometrische animatie laten maken of meer weten over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. 

Isometrische animatie video isometric animation video isometrisch design

Specificaties

  • Product: Isometrische animatie video
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 5 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 5 isometrische animatie video’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier