Skip to main content

Infographic laten maken

Gemiddelde marktprijs: €999,-

Een infographic van Animatiebrouwerij: €799,-

Infographic maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een infographic laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. 

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan een infographic de informatie verfraaien. Dit kan doormiddel van uw huisstijl, denk daarbij aan uw huisstijl kleuren, lettertype, logo en andere herkenbare illustraties of visuals.

Infographic laten maken

Bij Animatiebrouwerij zien we een stijgende vraag naar infographics. Zo maakten we onlangs voor RDW een infographic die mensen moet helpen bij het registeren van hun auto of motor tellerstanden. RDW had behoefte aan een digitale versie, maar u kunt infographics ook gemakkelijk uitprinten en verspreiden. Denk daarbij aan infographics voor uw offline marketing campagne of infographics voor in de wachtruimte van uw praktijk, bedrijf of instelling. De creatieve en speelse manier van communiceren zorgt ervoor dat mensen het graag bekijken en lezen tijdens het wachten. 

Infographic kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Zo kunnen wij bij een infographic letterlijk alle kanten op qua design. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te bepalen wat u zelf voor ogen heeft, wat u er mee wil bereiken en welk budget ervoor beschikbaar is.

Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor een infographic pakketten met korting. U krijgt bij ons al korting vanaf vier infographics.

Wilt u een goedkope, mooie en effectieve infographic laten maken of meer weten over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. 

Infographic laten maken infographics info graphic RDW maken

Specificaties

  • Product: Infographic
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 14 infographics

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier