Gif animatie

Gemiddelde marktprijs: €299,-

Een gif animatie van Animatiebrouwerij: €149,-

Gif animatie maken

Sinds een aantal jaar zijn gif animaties razend populair. En daar spelen grote spelers zoals Instagram en snapchat dan ook graag op in. Toch zijn gifjes niet nieuw, ze bestaan al jaren. De knulligheid van de animaties zorgt voor een grappig, luchtig en vintage effect waar je een website mee kunt versieren of een social media post kunt laten opvallen.

Gifjes zijn korte animaties van soms maar 3 frames (afbeeldingen) die oneindig achter elkaar worden afgespeeld. Hierdoor ontstaat een zeer kort filmpje dat zichzelf herhaald.

Gif animatie laten maken

Er zijn verschillende manieren om gifjes in te zetten. Net als op onze website kunt u uw website opvrolijken met gif animaties. Het grote voordeel van deze gifjes is dat ze automatisch af- en doorspelen en relatief klein zijn in bestandsgrootte. Zo zijn de meeste gifjes niet groter dan 300 kb, dat gelijk staat aan een full screen .jpg afbeelding. Hierdoor zal uw website nauwelijks vertraging oplopen en zal er geen kwaliteitsverlies optreden na het uploaden van uw gif animatie op social media.

Gif animatie kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een gif laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts beeld of u kunt onze prijslijst opvragen. 

gif animatie laten maken giphy gifje gifjes maken 5

Specificaties

  • Product: Gif animatie
  • Kwaliteit: Naar wens
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 gifjes

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier

Creatief team met leuke mensen! Erg fijn met ze samengewerkt en mooie resultaten gemaakt voor Fruitful Office.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en hebben goed werk geleverd voor Spar, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, BIC, Heks'nkaas en D-Reizen. Wij werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Animatiebrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Animatiebrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano