Skip to main content

Explainer video laten maken

Gemiddelde marktprijs: €1.999,-

Een explanimation van Animatiebrouwerij: €799,-

Explainer video maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een explanimation laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan geanimeerde bedrijfsfilms, promotiefilms, branded content of trailers. Bijna elke film of video die u ziet tegenwoordig maak gebruik van animaties.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Dit kan door de beelden te vervormen met bijvoorbeeld een Glitch-effecten of door (stilstaande of bewegende) visuals over echte beelden heen te leggen zoals bijvoorbeeld een telefoon icoontje als iemand wordt gebeld.

Explainer video laten maken

Bij Animatiebrouwerij merken we de stijgende vraag naar explanimation / explainer video’s. Zo maakten we onlangs voor GMS, Omring, Parentix en Media Info Groep een explanimation. Maar bij explanimation video’s kunt u dus ook denken aan animaties die wij over video beelden heen leggen om het verhaal nog meer te verduidelijken of de video te verfrijen. Wij werken samen met verschillende explainer video makers die voor al dit soort aanvragen een passend ontwerp en uiteindelijke explanimation kunnen afleveren.

Explainer kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Zo kunnen wij bij een explanimation letterlijk alle kanten op. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te bepalen wat u zelf voor ogen heeft, wat u er mee wil bereiken en welk budget ervoor beschikbaar is.

Wilt u goedkope explanimation laten maken of meer weten over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. 

explanimation-laten-maken-1

Specificaties

  • Product: Explainer video
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 18 explainer video’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier