Animatie maker

Gemiddelde marktprijs: €1.999,-

Een animatie maker inhuren bij Animatiebrouwerij: €799,-

Animatie maker

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie maker kan de oplossing bieden met een animatie video. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om met een animatie video uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan uitleg animatie, motion graphics, animatie bedrijfsfilm of gif animatie. Bijna elke film of video die u tegenwoordig ziet maak gebruik wel van een vorm van animatie. Denk alleen al aan tekst animaties zoals ondertiteling.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Dit kan door de beelden te vervormen met bijvoorbeeld een Glitch-effecten of door (stilstaande of bewegende) visuals over echte beelden heen te leggen zoals bijvoorbeeld een telefoon icoontje als iemand wordt gebeld. Dit noemen we motion graphics.

Animatie maker inhuren

Bij Animatiebrouwerij merken we de stijgende vraag naar animatie video’s. Zo hebben wij als animatie maker animaties gemaakt voor bedrijven als Mercer, Fruitful Office, ABN, Pensioenfonds Zorg & Welzijn en Computer!Totaal. Maar bij animatie video’s kunt u dus ook denken aan logo animaties, naambalkjes of andere visuele effecten. Wij werken samen met verschillende animators die voor al dit soort aanvragen een passend ontwerp en uiteindelijke video kunnen afleveren.

Animatie maker kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Zo kunnen wij bij een uitleg animatie letterlijk alle kanten op. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te bepalen wat u zelf voor ogen heeft, wat u er mee wil bereiken en welk budget ervoor beschikbaar is.

Wilt u een goedkope animatie laten maken of meer weten over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. 

animatie-maker-animator-inhuren

Specificaties

  • Product: Animaties
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 1200+ animaties

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en hebben ze goed werk geleverd voor Spar, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, Heks'nkaas, BIC en D-Reizen. Wij werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Animatiebrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Animatiebrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano