Skip to main content

Animatie bedrijf Haarlem – Nederland

Gemiddelde marktprijs: €1.999,-

Een animatie van Animatiebrouwerij: €799,-

Animatie bedrijf Haarlem

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie bedrijf kan de oplossing bieden met een animatie video. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om met een animatie video uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan uitleg animatie, motion graphics, animatie bedrijfsfilm of gif animatie. Bijna elke film of video die u tegenwoordig ziet maak gebruik wel van een vorm van animatie. Denk alleen al aan tekst animaties zoals ondertiteling.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Dit kan door de beelden te vervormen met bijvoorbeeld een Glitch-effecten of door (stilstaande of bewegende) visuals over echte beelden heen te leggen zoals bijvoorbeeld een telefoon icoontje als iemand wordt gebeld. Dit noemen we motion graphics.

Animatie bedrijf Nederland

Bij Animatiebrouwerij merken we de stijgende vraag naar animatie video’s. Zo maakten we animaties voor bedrijven als Mercer, Fruitful Office, ABN, Pensioenfonds Zorg & Welzijn en Computer!Totaal. Maar bij animatie video’s kunt u dus ook denken aan logo animaties, naambalkjes of andere visuele effecten. Wij werken samen met verschillende animators die voor al dit soort aanvragen een passend ontwerp en uiteindelijke video kunnen afleveren.

Animatiebedrijf kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Zo kunnen wij bij een uitleg animatie letterlijk alle kanten op. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te bepalen wat u zelf voor ogen heeft, wat u er mee wil bereiken en welk budget ervoor beschikbaar is.

Wilt u een goedkope animatie laten maken of meer weten over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. 

animatie-bedrijf-animatie-bedrijven-animator-1

Specificaties

  • Product: Animatie
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 1200+ animaties

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier