Skip to main content

Virtual studio laten maken

Gemiddelde marktprijs: €2.999,-

Een virtual studio van Animatiebrouwerij: €1.499,-

Virtual studio design

Door de corona pandemie is een 3D virtual studio laten maken sterk in populariteit toegenomen. Veel evenementen moesten van de een op de andere dag online georganiseerd worden en vaak via dezelfde streaming platforms als andere partijen of concurrenten. Hoe kunt u uw bedrijf dan nog extra onderscheiden van de rest? Juist, met een 3D virtuele studio. Met een virtual studio kunt u uw creativiteit, professionaliteit en company branding overbrengen naar uw doelgroep. Een 3D virtuele studio kunt u gebruiken voor een live-stream event, meeting of in een voorbewerkte video.

Virtual studio laten maken

Met een 3D virtual studio kunnen we letterlijk alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een minimalistische, zakelijke of een juist heel opvallende virtual studio. In het voortraject gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voordat wij enkele schetsen gaan maken. Want alleen u weet wat goed bij uw bedrijf, merk of evenement past.

Zodra wij akkoord hebben gekregen op een bepaald ontwerp gaan wij aan de slag met de virtuele studio. Het animeren zal dan vervolgens enkele dagen in beslag nemen, maar nooit meer dan één week. Na opleveringen van de eerste versie heeft u nog twee review rondes voor (eventuele) aanpassingen. Maar wij hechten veel waarden aan het geluk van onze klant daarom is een (eventuele) derde ronde niet onmogelijk.

Kosten virtuele studio

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Zo kunnen we één afbeelding van een virtual studio voor u ontwerpen die u als achtergrond kunt gebruiken of we kunnen een complete virtual studio in drie dimensies voor u maken waarin camera bewegingen mogelijk zijn.  Bijvoorbeeld vanaf de virtuele main-stage naar de virtuele break-out sessies. Voor meer informatie over een 3D virtual studio laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld of u kunt een prijslijst opvragen. 

virtual studio virtuele studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 2

Specificaties

  • Product: Virtual studio
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 10 tot 15 werkdagen
  • Afgeleverd: 5 virtual studio’s

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier
virtual studio virtuele studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 1
virtual studio virtuele-studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 6
virtual studio virtuele studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 4
virtual studio virtuele studio digitale studio 3d animatiebrouwerij 5